Comments on: Handleiding: Zo voeg je iemand toe aan je YouTube kanaal https://onlinemarketingagency.nl/handleidingen/iemand-toevoegen-youtube-kanaal/ De Daniël Kuipers Podcast van Daniël Kuipers gaat over ... Daniël Kuipers. Met inspirerende gasten praat Daniël over online marketing, ondernemerschap, lifestyle en een combinatie van die drie. Leuk, leerzaam en lekker voor tijdens het sporten. Of voor als je écht even geen zin hebt om met je vriend(in) te praten. Mon, 15 Apr 2024 11:42:34 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.5 By: Daniël Kuipers https://onlinemarketingagency.nl/handleidingen/iemand-toevoegen-youtube-kanaal/#comment-432 Thu, 23 Feb 2023 12:41:35 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/iemand-toevoegen-youtube-kanaal/#comment-432 In reply to Martien Hermes.

Hi Martien,

Oei! Die heb ik nog niet eerder gehoord. En om eerlijk te zijn, durf ik ook niet te zeggen of dat mogelijk is. Je kan wel per aflevering een prive link sturen, maar dat is niet handig.

]]>
By: Martien Hermes https://onlinemarketingagency.nl/handleidingen/iemand-toevoegen-youtube-kanaal/#comment-430 Sun, 19 Feb 2023 06:37:19 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/iemand-toevoegen-youtube-kanaal/#comment-430 Hallo Daniel

Dit is interessant, maar ik heb een kwestie waar je me misschien mee kunt helpen.
Ik heb een Franstalige abonnee voor mijn Engelstalige Patreon video’s, en die heeft eigenlijk ondertiteling nodig bij de video’s.
YouTube kan dat automatisch, maar het kan niet in Patreon.
Dus, ik kan de video uploaden en laten ondertitelen, maar daarvoor zou het handig zijn als ik die persoon – als enige – toe zou kunnen laten op op mijn YouTube kanaal, zonder dat hij daar alle andere dingen ziet of kan aanzetten.
Is dat mogelijk?
Zijn er andere oplossingen?

Hartelijk dank!

]]>