Comments on: Handmatig Google zoekresultaten verwijderen: zo doe je dat! https://onlinemarketingagency.nl/seo/handmatig-google-zoekresultaten-verwijderen/ De Daniël Kuipers Podcast van Daniël Kuipers gaat over ... Daniël Kuipers. Met inspirerende gasten praat Daniël over online marketing, ondernemerschap, lifestyle en een combinatie van die drie. Leuk, leerzaam en lekker voor tijdens het sporten. Of voor als je écht even geen zin hebt om met je vriend(in) te praten. Mon, 15 Apr 2024 10:51:56 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.5 By: pia fokking https://onlinemarketingagency.nl/seo/handmatig-google-zoekresultaten-verwijderen/#comment-449 Sun, 30 Jul 2023 20:49:22 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/handmatig-google-zoekresultaten-verwijderen/#comment-449 Als er persoonlijke informatie van jou online te vinden is, dan kun je die laten verwijderen op basis van het zogeheten ‘vergeetrecht’. Je kunt hier een verzoek doen tot verwijdering van informatie. Kies op welk Google product je verzoek van toepassing is, wat de reden is voor verwijdering en vink als laatste ‘Recht op vergetelheid’ aan. Vul vervolgens het formulier in.

het product? dat ben ik zelf. ik wordt geconsumeerd door mensen die in de collage onder mijn naam geplaatst zijn. nog sterker… de veroorzaker van het leed dat mijn naamgenoot ervaart (zie eerste foto) is “per ongeluk” bij mij binnen gelopen, ging over tot verkrachting. en nu kan ik dus e rest van mijn leven over mijn schouder blijven kijken omdat ik daarvan aangifte doe. kutzooi met dat gezanik en informatie waar je dus echt geen ene kloot aan hebt!!!

]]>
By: pia fokking https://onlinemarketingagency.nl/seo/handmatig-google-zoekresultaten-verwijderen/#comment-429 Mon, 30 Jan 2023 14:31:59 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/handmatig-google-zoekresultaten-verwijderen/#comment-429 let even op de tijdsduiding!!
op mijn klok is het momenteel 15.31 wt. 30 januari 2023.

]]>
By: pia fokking https://onlinemarketingagency.nl/seo/handmatig-google-zoekresultaten-verwijderen/#comment-426 Wed, 04 Jan 2023 13:27:48 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/handmatig-google-zoekresultaten-verwijderen/#comment-426 In reply to Daniël Kuipers.

het gaat niet om een webite. het gaat om vermelding in google search. er staan foto’s onder mijn naam vermeld van mensen aan wie ik geen kennis heb en daar ook niet de behoefte toe voel. dat gezanink met url verwijderen ….ben ik uren druk mee geweest. en heeft het geholpen?
schijnbaar niet he anders zou ik deze noodkreet niet opnieuw poneren. en webmasters benaderen…ha ha ha … ik heb een huisspin in mijn badkamer. ik heb er een onderhoud mee gehad….en heeft dat geholpen?
wie kan ik om hulp vragen dit voor me op te lossen?
en graag een serieuze reactie, niet een als afgietsel van een modelbom.

]]>
By: pia fokking https://onlinemarketingagency.nl/seo/handmatig-google-zoekresultaten-verwijderen/#comment-399 Mon, 14 Mar 2022 08:42:06 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/handmatig-google-zoekresultaten-verwijderen/#comment-399 ik heb slechts naamvermelding. met een klont foto’s daaraan vast.
het wekt de indruk dus dat ik dat ben terwijl dat niet het geval is.
hoe is dat te korrigeren?

]]>
By: Daniël Kuipers https://onlinemarketingagency.nl/seo/handmatig-google-zoekresultaten-verwijderen/#comment-397 Mon, 28 Feb 2022 07:38:44 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/handmatig-google-zoekresultaten-verwijderen/#comment-397 In reply to pia fokking.

Hi Pia,

Bedankt voor je reactie. Aan je verhaal kan ik terugzien dat je geen website hebt en dat de content niet op je website staat, maar op een andere website die niet van jou is. Met de methode die ik in het artikel noem, kan je alleen iets verwijderen als het op je eigen website staat. Niet als iets op een andere website staat. De instructies kloppen dus wel :-).

]]>
By: pia fokking https://onlinemarketingagency.nl/seo/handmatig-google-zoekresultaten-verwijderen/#comment-396 Mon, 21 Feb 2022 14:29:41 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/handmatig-google-zoekresultaten-verwijderen/#comment-396 In reply to Daniël Kuipers.

daniël,

om te beginnen begrijp ik al helemaal niet hoe ik in google search terecht gekomen ben.
ben ik hele tijd druk geweest met zoeken naar webmasters en url. het blijkt beide niet te bestaan.
ik ga me dom voelen terwijl ik dat niet ben. het heeft echter mijn interesse gewoon niet.
maar als ik mijn naam zie staan met foto’s en info waarmee ik me niet prettig voel of kan verenigen wil ik dat kunnen verwijderen zonder dat ik daarover ook nog eens oeverloos moet
nakaarten met mensen die het ook niet weten. kortom de instructies lijken in orde maar ze deugen niet.

]]>
By: Daniël Kuipers https://onlinemarketingagency.nl/seo/handmatig-google-zoekresultaten-verwijderen/#comment-394 Wed, 09 Feb 2022 05:13:56 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/handmatig-google-zoekresultaten-verwijderen/#comment-394 In reply to Pia Fokking.

Om welke website gaat het? Het beste kan je ze persoonlijk benaderen met de vraag of ze het willen verwijderen.

]]>
By: Pia Fokking https://onlinemarketingagency.nl/seo/handmatig-google-zoekresultaten-verwijderen/#comment-386 Wed, 26 Jan 2022 20:03:04 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/handmatig-google-zoekresultaten-verwijderen/#comment-386 er wordt in mijn geval geen url vermeld.
en toch wil ik graag dat mijn naam en de foto’s verwijderd worden
WAT MOET IK DAARVOOR DOEN????

]]>