Comments on: 7 redenen waarom je NOOIT voor No Cure No Pay SEO moet gaan https://onlinemarketingagency.nl/seo/nooit-no-cure-no-pay-seo/ De Daniël Kuipers Podcast van Daniël Kuipers gaat over ... Daniël Kuipers. Met inspirerende gasten praat Daniël over online marketing, ondernemerschap, lifestyle en een combinatie van die drie. Leuk, leerzaam en lekker voor tijdens het sporten. Of voor als je écht even geen zin hebt om met je vriend(in) te praten. Mon, 15 Apr 2024 10:11:28 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.5 By: Daniel Kuipers https://onlinemarketingagency.nl/seo/nooit-no-cure-no-pay-seo/#comment-348 Wed, 22 Jul 2020 13:16:06 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/nooit-no-cure-no-pay-seo/#comment-348 In reply to Almir Jakupovic.

Hi Almir.

Bedankt voor je reactie en mooi om te lezen dat jij er compleet anders in staat. Je geeft aan dat no cure no pay SEO transparant is, bedoel je daarmee ook dat alle andere methodes niet transparant zijn? Door middel van inzicht in de werkzaamheden, uren en door een heldere rapportage werken wij erg transparant. Daar is geen no cure no pay SEO voor nodig.

Zoals ik in mijn artikel al aangeef, weet je dat ik geen fan van de doorsnee no cure no pay SEO partij. Deze partijen zijn juist niet transparant en deze partijen schrijven juist allemaal uren toe aan werkzaamheden die niet lange termijn zijn. Zoals black hat SEO bijvoorbeeld. Ze vergeten vaak hoe belangrijk de content is.

Ik ben het met je eens dat het werk ondergeschikt is aan het resultaat. Daarom sturen wij nooit op bezoekersaantallen en posities, maar in omzet en klanten. Je laatste zin is juist een van de grootste problemen bij no cure no pay SEO partijen. De investering bij hun rendeert absoluut niet, omdat ze zich focussen op posities. Niet op omzet en klanten. Korte termijn en niet lange termijn dus.

]]>
By: Almir Jakupovic https://onlinemarketingagency.nl/seo/nooit-no-cure-no-pay-seo/#comment-347 Wed, 22 Jul 2020 12:38:22 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/nooit-no-cure-no-pay-seo/#comment-347 No cure no pay op basis van percentage van de verkopen is de beste methode. Je werkt samen aan een beter omzet. Het is transparant. Veel te vaak heb ik bedrijven geld zien steken in SEO op uurbasis waarin de belangen van opdrachtgever en opdrachtnemer altijd op spanning staan. Weinig marketing bureaus doen dit omdat het makkelijker is om uren te schrijven voor het werk dat ze doen. Uiteindelijk is het werk ondergeschikt aan het resultaat. Ik geef graag een deel van mijn omzet wanneer ik weet dat het geld opbrengt.

]]>
By: Daniel Kuipers https://onlinemarketingagency.nl/seo/nooit-no-cure-no-pay-seo/#comment-346 Mon, 17 Feb 2020 12:37:15 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/nooit-no-cure-no-pay-seo/#comment-346 In reply to Albagora.

Mooi om te lezen dat er meer mensen zijn die zo denken! Bedankt voor je reactie.

]]>
By: Albagora https://onlinemarketingagency.nl/seo/nooit-no-cure-no-pay-seo/#comment-345 Mon, 17 Feb 2020 12:34:53 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/nooit-no-cure-no-pay-seo/#comment-345 Geweldige blog. Bent het hier echt totaal mee eens, meestal worden er goedkope trucjes gebruikt bij no cure no pay seo. Die eigenlijk geen resultaten opleveren voor de klant

]]>