Daniel Kuipers Podcast https://onlinemarketingagency.nl De Daniël Kuipers Podcast van Daniël Kuipers gaat over ... Daniël Kuipers. Met inspirerende gasten praat Daniël over online marketing, ondernemerschap, lifestyle en een combinatie van die drie. Leuk, leerzaam en lekker voor tijdens het sporten. Of voor als je écht even geen zin hebt om met je vriend(in) te praten. Tue, 27 Feb 2024 08:54:38 +0000 en-GB hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.5 Daniel Kuipers Daniel Kuipers daniel@onlinemarketingagency.nl Daniel Kuipers Podcast https://onlinemarketingagency.nl/wp-content/uploads/2024/03/16701260-1626365678574-64607d3ae56ef-scaled.jpg https://onlinemarketingagency.nl Daniel Kuipers Podcast De Daniël Kuipers Podcast van Daniël Kuipers gaat over ... Daniël Kuipers. Met inspirerende gasten praat Daniël over online marketing, ondernemerschap, lifestyle en een combinatie van die drie. Leuk, leerzaam en lekker voor tijdens het sporten. Of voor als je écht even geen zin hebt om met je vriend(in) te praten. false 10 vragen aan Ellen Prinsen https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-ellen-prinsen/ https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-ellen-prinsen/#respond Thu, 22 Feb 2024 10:35:04 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/10-vragen-aan-ellen-prinsen/

Inhoudsopgave

Net uit de schoolbanken en meteen vol enthousiasme begonnen. Dit is Ellen. Ellen startte met Sinterklaas bij OMA als nieuwe online marketeer. Leer haar kennen aan de hand van 10 vragen 

Vraag 1: Wie is Ellen Prinsen?

Hoi! Ik ben Ellen, 23 jaar oud en net klaar met studeren. Ik ben opgegroeid in Elst en woon daar nu ook samen met mijn vriend.  

Vraag 2: Wat zijn je hobby’s?

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om nieuwe restaurantjes te ontdekken en lekker te gaan eten. Dit combineer ik natuurlijk wel met een regelmatige fitnesssessie om de balans een beetje te bewaren. Daarnaast reis ik graag. Een beetje een dure hobby,  maar ik heb al aardig wat mooie plekken mogen zien. Al blijven er ook nog zo veel andere plekken op mijn lijstje staan!  

Vraag 3: Waar zie jij jezelf in 5 jaar?

Natuurlijk nog steeds bij OMA, helemaal thuis in de wereld van SEO, SEA en CRO. Daarnaast wil ik ook graag een eigen huis kopen. Het liefst in Elst. Oh, en een leuke hond mag natuurlijk ook niet ontbreken in dit toekomstbeeld. 

Vraag 4: Wat doe je graag in het weekend?

Het weekend is voor mij de perfecte gelegenheid om met vriendinnen bij te praten op het terras en daar een lekkere borrel te doen. Daarnaast ben ik ook altijd in voor leuke activiteiten zoals karten, bowlen en skiën. Zondag is bij ons thuis vaak gereserveerd voor het kijken van de Formule 1.  

Vraag 5: Wat is je favoriete social mediakanaal?

Ook al wilde ik er eigenlijk niet aan toegeven, toch is TikTok mijn ‘go to’ geworden. Sinds de eerste lockdown in de coronatijd open ik deze app minimaal 2 keer op een dag en verdwaal ik even in het geweldige algortime van TikTok. Als marketeer kan ik toch wel waarderen hoe goed de app in elkaar zit.

Vraag 6: Wat is je favoriete muziek?

Oei, dat hangt echt af van mijn mood. Ik luister veel verschillende genres en ook mijn Spotify Wrapped was in de war dit jaar. Vaak zit het ergens tussen Nederlandse rap en Engelse top 50 hits in.  

Vraag 7: Wat is je favoriete reisbestemming?

Een favoriete bestemming kan ik niet kiezen. Eén van de meest bijzondere reizen die mij zal bijblijven is Indonesië. Maar ik ben ook groot fan van wintersport in Oosterijk. Daarnaast zijn er nog zo veel landen die ik wil ontdekken: de Filipijnen, Thailand, Amerika, Mexico, Albanië… en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

ellen indonesie

Vraag 8: Hoe is jouw eerste week bij OMA bevallen?

Leuk! Naast dat de eerste week natuurlijk vol met indrukken zat, voelde ik me erg welkom in het team. Iedereen is in voor een praatje en alles wordt erg open besproken. Daarnaast kon ik gelijk aan de slag met opdrachten waardoor ik me geen moment hoefde te vervelen.  

Vraag 9: Wat is jouw rol binnen OMA?

Ik ben nu Junior Online Marketeer. Dat betekent dat ik alle aspecten van online marketing volledig onder de knie ga krijgen.  

Vraag 10: Wat is jouw specialisatie binnen OMA?

Een specialisme heb ik nu nog niet. Ik wil eerst zo breed mogelijk ervaring opdoen voordat ik beslis waar ik mij in wil specialiseren.  

]]>
https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-ellen-prinsen/feed/ 0
10 vragen aan Justin de Groot https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-justin-de-groot/ https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-justin-de-groot/#respond Fri, 01 Sep 2023 05:42:19 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/10-vragen-aan-justin-de-groot/

Inhoudsopgave

Dit is Justin en hij is onlangs begonnen als online marketeer bij OMA. Tijd om hem het hemd van het lijf te vragen.

Vraag 1: Wie is Justin de Groot

Aloha! Ik ben Justin de Groot, 24 jaar oud en ik kom uit Ede. Ik ben de jongste (verre weg) in het gezin. Ik heb dus een oudere broer en zus. Dat maakt mij ook al een aantal keer ‘ome Justin’. Ik hou echt van sport en ben dan ook veel in de sportschool te vinden.  

Wie-is-Justin

Vraag 2: Wat zijn je hobby’s

Met stipt op nummer één is dat motorrijden. Als het weer het toelaat, ga ik graag een eindje scheuren met mijn liefde op twee wielen. Het liefst met vrienden. Zondagen zijn voor mij ook altijd gereserveerd voor MotoGP. De rest van mijn vrije tijd besteed ik graag in de sportschool, op het voetbalveld of door op stap te gaan met de vrienden. 

Vraag 3: Waar zie jij jezelf in vijf jaar?

Over 5 jaar heb ik hopelijk veel geleerd en mooie resultaten behaald op het gebied van online marketing. Een eigen huis kopen staat ook bovenaan mijn lijst met toekomstplannen. Daarnaast sluit ik ook niet uit dat ik nog een mooi reisje ga maken! 

Vraag 4: Wat doe je graag in het weekend?

Op de zaterdagen vind je mij vooral op het voetbalveld om een wedstrijdje te spelen, maar het liefst spendeer ik mijn weekend op de motor. Lekker een eind weg en op plekken komen waarvan je denkt: “HUH?! Bestaat dit?”. Ik ben wel een echte mooiweerrijder. Eén spatje regen en je hoeft mij niet meer te bellen. Dan gaat de televisie aan voor MotoGP. 

Justin-motorrijden

Vraag 5: Wat is je favoriete social mediakanaal?

YouTube! Ik kan mijzelf urenlang vermaken met alles wat over motoren, voetbal en fitness gaat. Ik kijk graag de beste battles terug van mijn favoriete motorcoureurs Marc Márquez en Toprak Razgatlioğlu (tip:”probeer die laatste eens uit te spreken zonder te struikelen over je tong ;-)). 

Vraag 6: Wat is je favoriete muziek?

Als we het over muziek gaan hebben, ben ik echt een manusje-van-alles. Ik luister graag naar techno in de sportschool, maar ik houd ook wel van een paar scheurende gitaren. Ik vind het leuk om zoveel mogelijk nieuwe muziek en artiesten te ontdekken, maar Charlotte de Witte, Eminem en Linkin Park zijn toch wel echt mijn go-to artiesten. 

Vraag 7: Wat is je favoriete reisbestemming?

Dit is een lastige. Ik heb er een paar: London, Barcelona en Praag. In het voorjaar van 2024 staat L.A. op de planning. Maar als ik eerlijk ben, staat Patagonië echt bovenaan mijn bucketlist. Dat is een regio in het zuiden van Argentinië. Zoek maar eens op, dan snap je waarom ik er heen wil! 

Vraag 8: Hoe is jouw eerste week bij OMA bevallen?

Mijn eerste week bij OMA zat bomvol indrukken! Ik voelde mij in de eerste week gelijk een onderdeel van het team. Je wordt meteen overal bij betrokken. Het is vanaf het allereerste moment al erg leerzaam en ik kijk er naar uit om nóg meer te leren! 

Vraag 9: Wat is jouw rol binnen OMA?

Ik ben online marketeer bij OMA. Ik ga mij met allerlei facetten van online marketing bezighouden. Leuk, want daar leer ik het meest van! 

Vraag 10: Wat is jouw specialisme binnen OMA?

Momenteel heb ik nog geen specialisatie. Ik vind SEO en social media erg leuk, maar ik sta eigenlijk nog aan het begin van mijn reis door de wereld van online marketing. Misschien zie je me over een paar maanden juist wel Google Ads campagnes opzetten! 

]]>
https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-justin-de-groot/feed/ 0
10 vragen aan Nick Havekes https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-nick-havekes/ https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-nick-havekes/#respond Wed, 02 Aug 2023 12:21:30 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/10-vragen-aan-nick-havekes/

Inhoudsopgave

Vraag 1: Wie is Nick Havekes

Ik ben Nick Havekes, aangenaam!

Vraag 2: Wat zijn je hobby’s

Ik ben graag sportief bezig. Daarnaast geniet ik van de natuur op de Veluwe en houd ik alles over mijn favoriete voetbalclub in de gaten: Ons Aller Ajax. En heb ik nog wat tijd over? Dan werk ik graag aan wat affiliate marketingwebsites. Daar kan ik namelijk mijn creativiteit in kwijt. Bovendien houdt dat me scherp op het gebied van online marketing!

Vraag 3: Waar zie jij jezelf in vijf jaar?

Over vijf jaar heb ik hopelijk één specialisme waarin ik mijzelf goeroe kan noemen. En op privé vlak hoop ik dan een gezinnetje te hebben en nog wat van de wereld gezien te hebben.

Vraag 4: Wat doe je graag in het weekend?

In het weekend ben ik vaak te vinden in één van de leuke stadjes die ons kikkerland te bieden heeft. Ik hou ervan om nieuwe plekken te ontdekken en ben een echte levensgenieter.

Ook bezoek ik eens in de zoveel tijd een voetbalwedstrijd. Want omdat ik dankzij blessureleed zelf de voetbalschoenen aan de wilgen heb moeten hangen, ben ik maar een fervent kijker geworden!

Vraag 5: Wat is je favoriete social mediakanaal?

Ik ben zelf niet zo van het Instagrammen, dus ik denk dat ik dan voor Reddit ga. Daar vind je namelijk allerlei items voor alle denkbare interessegebieden en kun je lekker de diepte in gaan om meer te weten te komen over een onderwerp.

Vraag 6: Wat is je favoriete muziek?

Mijn muzieksmaak loopt nogal uiteen en hangt een beetje af van mijn gemoedstoestand. Meestal luister ik indie/rock, maar tijdens de vrijdagmiddagborrel sla ik uiteraard een paar Hollandse meezingers ook niet over. Als er genoeg alcoholische versnaperingen zijn, wil ik zelfs nog wel eens de microfoon grijpen!

Vraag 7: Wat is je favoriete reisbestemming?

Oei, lastige vraag! Ik heb tot nu toe best weinig van de wereld gezien. Maar ik zou graag nog een keer naar het verre Oosten afreizen of Amerika bezoeken. Oostenrijk in de zomer vond ik ook erg leuk. Ik geloof in ieder geval dat het overal leuk kan zijn … als je maar de beste plekjes weet te vinden!

Vraag 8: Hoe is jouw eerste week bij OMA bevallen?

Goed! Dankzij een warm welkom op mijn eerste dag voelde ik me meteen thuis in dit team van specialisten. Daarnaast mocht ik meteen aan de slag, dus ben ik ook lekker productief geweest. Dat geeft een goed gevoel!

Vraag 9: Wat is jouw rol binnen OMA?

Ik ben SEA-specialist! Daarmee help ik de werkdruk van Tom een beetje te verlichten. Maar ik vind alle andere onderdelen van online marketing ook interessant. Ik wil me de komende maanden bijvoorbeeld dus ook nog ontwikkelen op bijvoorbeeld het gebied van SEO!

Vraag 10: Wat is jouw specialisme binnen OMA?

Ik houd me vooral bezig met search engine advertising (SEA): het opstellen, monitoren en verbeteren van verschillende campagnes binnen Google Ads & Microsoft Ads.

]]>
https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-nick-havekes/feed/ 0
10 vragen aan Sarah Veenboer https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-sarah-veenboer/ https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-sarah-veenboer/#respond Thu, 29 Jun 2023 14:20:43 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/10-vragen-aan-sarah-veenboer/

Inhoudsopgave

Dit is Sarah. Sarah wilde vroeger altijd actrice worden. Spelen in de grootste films en series. Met types als George Clooney, Hugh Grant en Jim Bakkum. Ze miste echter de bus naar de toneelacademie en begon toen maar met een deeltijdstudie marketing management. De andere helft van de tijd werkt ze nu als online marketeer bij OMA.

Vraag 1: Wie is Sarah?

Heyhallo! Ik ben Sarah, 20 jaartjes oud! Ik ben geboren in Arnhem, maar woon nu in Driel. Daar woon ik samen met mijn ouders en broertje. Ik ben een sociaal persoon, maar ook lekker rustig. Ik hou van gezelligheid en sta altijd open voor nieuwe uitdagingen. Momenteel studeer ik, naast het werken als Online Marketeer bij OMA, ook Commerciële Economie als deeltijdstudie op de HAN!  

Vraag 2: Wat zijn je hobby’s?

Ik hou ervan om lekker te eten! Ik vind het dan ook heerlijk om met vrienden te borrelen op een terrasje of uiteten te gaan. Een dagje uit of een weekend weg zijn dan ook altijd goed, lekker bezig zijn! Daarnaast mis ik geen enkele Formule 1 race, mijn zondagen zijn altijd bezet! En om soms nog een beetje tot rust te komen hou ik ervan om een boek te lezen of creatief bezig te zijn. 

10 vragen aan Sarah Veenboer

Vraag 3: Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Over 5 jaar heb ik hopelijk mijn diploma binnen en ben ik nog steeds een online marketeer! Daarnaast hoop ik op een huisje, boompje, beestje! Het lijkt me geweldig om een eigen plek te hebben in Nijmegen en daarbij een lieve hond. Ook wil ik tegen die tijd een reis hebben gemaakt, maar waar die precies heen gaat, dat weet ik nog niet!

Vraag 4: Wat doe je graag in het weekend?

Zoals ik al zei kijk ik heel graag Formule 1. Verder is het weekend voor mij gewoon relaxen en genieten, al moet ik soms ook nog wat schoolwerk maken helaas. Daarnaast ben ik in het weekend het liefst met familie en vrienden, ik ben altijd in om wat te ondernemen! 

Vraag 5: Wat is je favoriete social mediakanaal?

Instagram, ik kan urenlang door alle posts en video’s heen scrollen. Oh, en tegenwoordig heb je ook Reels, daar bekijk ik ook vanalles. Van informatieve video’s tot Formule 1- en dieren compilaties.  

Vraag 6: Wat is je favoriete muziek?

Lastige vraag, ik luister eigenlijk heel veel verschillende soorten muziek. Het is maar net hoe mijn pet staat. Het gaat van Nederlandse rap naar de meest rustige Engelse liedjes. Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe muziek, dus een nieuw genre kan nooit kwaad. 

Vraag 7: Wat is je favoriete reisbestemming?

Oei, die heb ik niet echt denk ik. Ik vond Rome en Praag wel echt prachtig. Wel zou ik heel graag een keer naar Bali toe willen, dat lijkt me super. Oh, en Amerika staat ook al een aantal jaar op het lijstje! 

Vraag 8: Hoe is jouw eerste week bevallen bij OMA?

Ja super! Ik voelde me gelijk op mijn plek. Veel verschillende indrukken maar ook zo’n enorm gezellig team. Iedereen is erg betrokken en er is altijd tijd voor een lekker praatje of een leuke pauze. Ik heb ondertussen dan ook al heel veel geleerd, maar ik kijk er naar uit om nog veel meer mee te krijgen!

Vraag 9: Wat zal jouw rol zijn binnen OMA?

Ik ben Online Marketeer bij OMA. Binnen deze rol houd ik me bezig met alles rondom online marketing en dat vind ik hartstikke leuk en interessant!

Vraag 10: Wat zijn jouw specialisaties binnen OMA?

Momenteel heb ik nog geen specialisaties, ik ben nog heel veel aan het leren en ontdekken! Uiteindelijk zal ik me gaan specialiseren in SEA en Conversie Optimalisatie. 

]]>
https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-sarah-veenboer/feed/ 0
10 vragen aan Alex Smarand https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-online-marketeer-alex-smarand/ https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-online-marketeer-alex-smarand/#respond Tue, 04 Apr 2023 07:35:48 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/10-vragen-aan-online-marketeer-alex-smarand/

Inhoudsopgave

Hij is nog in afwachting van zijn diploma, maar mag in de tussentijd alvast beginnen. Hij heeft het liefst dat je direct en eerlijk bent en brengt een flinke dosis humor met zich mee (aldus hemzelf). Dit gaat over Alex, de nieuwe aanwinst van OMA. Hij heeft ondertussen zijn eerste week overleefd en vertelt jou er alles over. Maak kennis met Alex in 10 vragen!

Vraag 1: Wie is Alex? 

Hi! Ik ben Alex Smarand, 25 jaar jong. Ik kom uit een gezin van 6 waarbij ik alleen maar jongere broertjes heb. Je snapt het: daar worden dus veel grappen gemaakt. Ik heb volgens sommigen dan ook een bijzonder gevoel voor humor. Volgens anderen… not so much. Ik houd namelijk niet alleen van slechte woordgrappen, maar ook van anti-grappen. Wat zei de boer bijvoorbeeld toen hij zag dat zijn trekker weg was? Poh, woar is mien trekk’r?!

Alex op berg 1

Vraag 2: Wat zijn je hobby’s? 

Ik vind het heel leuk om nieuwe dingen te proberen. Daar heb ik dus best wat hobby’s en attributen aan over gehouden. Zo heb ik speciale sportkleding voor in de sportschool, een game pc, een airsoft replica (die maandelijks wordt gebruikt), een snowboard en goede waterdichte hike schoenen.  

Ik ben aan het begin van dit jaar in Polen geweest voor een hike en begin maart in Oostenrijk voor wintersport. Voor de rest heb ik nog niks op de planning, maar dat komt vast nog wel! 

Vraag 3: Waar zie je jezelf over 5 jaar? 

Ik weet dan enorm veel meer van SEO en SEA en heb dan flink wat ervaring met allerlei verschillende tools, zodat ik toffe resultaten kan halen. Verder hoop ik dan een eigen huisje te hebben, maar ook wat te hebben gereisd. Er zijn namelijk heel wat plekken die ik graag zou willen bezoeken!  

Vraag 4: Wat doe je graag in het weekend? 

Ik ben vaak te vinden bij vrienden. Gewoon voor een dagje bordspelletjes, maar ook voor een potje airsoft of een ander uitje. Verder ga ik graag weekendjes weg en vind ik het leuk om hier en daar even los te gaan op een festival!  

Alex airsoft

Vraag 5: Wat is je favoriete social mediakanaal? 

Ik heb een aantal jaar geleden afscheid genomen van social media. Voor mijn stageperiode had ik het wel weer geïnstalleerd, maar heb het daarna toch weer verwijderd. Privé gebruik ik het dus niet. Best gek hè, voor een online marketeer? Op professioneel gebied zie ik de voordelen van social media (en advertenties) wel. Ik heb er persoonlijk alleen geen behoefte aan! 

Vraag 6: Wat is je favoriete muziek? 

Goede muziek is nu eenmaal goede muziek. Ik vind dus ook meerdere muziekgenres leuk. Wat ik luister hangt vooral af van het moment. Momenteel is techno mijn go-to muziekstijl, maar dat komt voornamelijk omdat ik daar lekker op ga als ik in de sportschool ben.  

Vraag 7: Wat is je favoriete reisbestemming? 

Ik zou heel graag nog een keer naar Egypte, Japan, Thailand, Australië, Zuid-Afrika, Madagaskar, Chili, Bolivia, Mexi… Genoeg plekken die ik nog zou willen zien dus! 

Vraag 8: Hoe is jouw eerste week bij OMA bevallen? 

Alex bij OMA

Ik kreeg een warm onthaal met toffe starterskit. In principe sta je dan al 1-0 voor op je eerste werkdag. Daarbij voelde ik me vanaf dag 1 ook meteen een volwaardig lid van het team. Oké, je moet natuurlijk wel veel leren, maar ik kon gelukkig al snel aan de slag met eigen opdrachten. Daar bleek dat hoe meer je weet, hoe meer je je realiseert dat er nog veel meer is om ook te leren. Ik blijf dus nog even lekker doorgaan met leren!

Vraag 9: Wat zal jouw rol zijn binnen OMA? 

Voor nu ben ik online marketeer. Dat betekent dat ik me eigenlijk overal wel tegenaan mag bemoeien. Fijn, want zo leer ik alle kneepjes van het vak extra snel! 

Vraag 10: Wat is jouw specialisatie binnen OMA? 

Daar ben ik nog niet over uit. Als allround online marketeer is mijn plan nu om één voor één in alle facetten van online marketing te duiken en zo te ontdekken wat ik het leukst vind.

]]>
https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-online-marketeer-alex-smarand/feed/ 0
10 vragen aan Igor van den Ende https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-igor-van-den-ende/ https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-igor-van-den-ende/#respond Mon, 27 Mar 2023 06:32:52 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/10-vragen-aan-igor-van-den-ende/

Inhoudsopgave

Hoi. Ik ben Igor. Online marketeer bij OMA, jonge vader, karateka, gek van motoren en horloges en retro gamer (nu parttime, want jonge vader). Geboren en getogen in Zoetermeer, vlak naast een van de lelijkste plekken van Nederland. Zoek maar op: Centraal station Zoetermeer. Inmiddels verhuisd en gesetteld in het mooie Nijmegen met een huisje, een boompje en wat beestjes.  

Wat zijn je hobby’s?

Mijn hobby’s zijn motorrijden, een beetje gamen, aan mijn aquariumpje rommelen, duplo torens bouwen met mijn zoontje(s) en afgebeuld worden in de Kyokushin karate dojo (mijn leraar is ex commandant van de landmacht). Verder werk ik hobbymatig nog wel eens  aan wat projecten (o.a. WordPress websites, logo’s, drukwerk, etc.). 

20200711 150832

Waar zie jij jezelf in 5 jaar?

Ik heb thuis alles lekker op de rit, dus is het nu tijd om aan mezelf te werken.  Een tijdje geleden brak ik lelijk mijn enkel, dus ik ben nog even druk met herstellen. Over 5 jaar hoop ik een zwarte band te hebben gehaald (met eigen sportschool?) en succesvol te zijn als online marketeer.

Wat doe je graag in het weekend?

In het weekend ga ik vaak met hebben en houden richting onze familie en vrienden in Zoetermeer. Vanuit daar gaan we vaak naar Blijdorp in Rotterdam. Als we in Nijmegen blijven, ga ik graag karaten op zaterdag (en soms op zondag)of haal ik met de kids graag een stukje appeltaart en een cappucino bij Harm’s Hoeve (een ‘belevenisboerderij’). Geen gesponsord bericht trouwens. 

Wat is je favoriete social mediakanaal?

YouTube! Hier kijk ik eindeloos filmpjes van onder andere horloges en motoren. Oh, en documentairs. Verslavend spul. 

Wat is je favoriete muziek?

Reggae, jah man! Mijn vader is een echte fan van Bob Marley fan, dus niet zo gek dat ik het stokje heb overgenomen. Verder hou ik ook van 90’s muziek, country en een beetje hip hop. 

Wat is je favoriete reisbestemming?

Hmmm, lastig… Ik ga in ieder geval graag naar Londen, Spanje en Berlijn. In Londen heb ik namelijk een tijdje gewoond en daar ook hele goede vrienden gemaakt die weer uit Berlijn kwamen. Dat is dan ook een van de redenen dat ik er graag kom. Naar Spanje gaan we weleens op bezoek bij een kennis met een eigen strandtent. Lekker relaxed. Kroatië, Costa Rica en Aruba zijn trouwens ook aanraders! 

Hoe is jouw eerste week bij OMA bevallen?

Lekker druk. Ik hoefde mij vanaf het begin niet te vervelen en de tijd vloog voorbij. Ik voelde mij echt direct thuis in dit topteam. 

Wat is jouw rol binnen OMA?

Voor nu ben ik een manusje van alles zodat ik zoveel mogelijk kan leren. Mijn interesse ligt vooral bij technische SEO, data, branding en ads. Veel te doen dus! 

Wat is jouw specialisme binnen OMA?

Ik heb de meeste kennis van technische SEO en branding. Daar ga ik mij dan ook echt verder in specialiseren.  

]]>
https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-igor-van-den-ende/feed/ 0
10 vragen aan Thom van Wanrooij https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-thom-van-wanrooij/ https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-thom-van-wanrooij/#respond Mon, 28 Nov 2022 12:49:23 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/10-vragen-aan-thom-van-wanrooij/

Inhoudsopgave

Bonjour! Ik ben Thom van Wanrooij. Ik werk bij OMA als online marketeer en in mijn vrije tijd drum ik graag een paar nummertjes, hang ik in de sportschool of vind je me opnieuw achter een scherm voor een fanatiek potje FIFA, Call of Duty of een race op de digitale circuits van de Formule 1. Daarnaast maak ik er in het weekend graag een feestje van! Je kunt mij dan vinden in de kroeg of op een festival met een paar te gekke dancemoves.

Thom van Wanrooij vakantie Curacao
Vakantie, altijd een van de hoogtepunten van het jaar! (Curaçao)

Wat zijn je hobby’s?

Like I said, ik ben een paar avonden in de week te vinden in de sportschool. Ik sla regelmatig mijn drumstel aan gort op de beste rockmuziek en ik sluit de dag graag af met een potje gamen of een goede serie. Als je nog een goede aanrader hebt op Netflix, Amazon Prime of HBO Max, let me know.

Waar zie jij jezelf in 5 jaar?

Over 5 jaar ben ik al helemaal binnen en geniet ik elke dag van een iets te  sterke cocktail op het strand bij één van mijn vele huizen op de Bahama’s. Mocht dit niet lukken, dan is een leuke marketingfunctie waar ik elke dag met plezier naartoe ga ook niet verkeerd.

Wat doe je graag in het weekend?

Naast uitrusten van al het harde werk bij OMA maak ik er in de weekenden graag een feestje van. Chillen met vrienden, hier en daar de voetjes van de vloer op een festival of concert en zondag languit op de bank voor Formule 1.

Wat is je favoriete social mediakanaal?

Duidelijk YouTube. Ik kan helemaal verdwalen in video’s van dingen die mij interesseren. Video’s over gaming, sport, de meest gestoorde food-challenges en de beste drumcovers … je raakt nooit uitgekeken.

Wat is je favoriete muziek?

Ik luister naar van alles! Op Spotify heb ik een echte bijzondere afspeellijst die varieert van house en techno tot aan pop en rock. Ik ben bijvoorbeeld fan van Oliver Heldens en Imagine Dragons, maar ook van Foo Fighters en John Mayer. Precies, dat gaat alle kanten op.

Wat is je favoriete reisbestemming?

Ik heb niet echt één favoriete bestemming, er zijn zoveel mooie plekken op deze wereld. Daar wil ik zo veel mogelijk van zien! Drie weken lang een rondreis maken door de westkust van Amerika is trouwens wel echt een aanrader.

Hoe is jouw eerste week bij OMA bevallen?

Top! Het was direct al ouderwets gezellig tussen alle OMA’s. De sfeer in het team is goed en het kennisniveau van online marketing nog beter.

Wat is jouw rol binnen OMA?

Online marketeer. In die rol houd ik mij bezig met alle onderdelen van online marketing: van SEO en SEA tot aan content en technische optimalisatie. Heb je dus hulp nodig met gevonden worden in Google of het verbeteren van jouw website? Je mag mij bellen.

Wat is jouw specialisme binnen OMA?

Voor nu ben ik meer een echte allrounder. Vooral om overal veel van te leren en de dag afwisselend te houden!

]]>
https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-thom-van-wanrooij/feed/ 0
OMA is beoordeeld als de 7e beste agency van Nederland https://onlinemarketingagency.nl/oma/oma-is-beoordeeld-als-de-7e-beste-agency-van-nederland/ https://onlinemarketingagency.nl/oma/oma-is-beoordeeld-als-de-7e-beste-agency-van-nederland/#respond Thu, 24 Nov 2022 08:05:13 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/oma-is-beoordeeld-als-de-7e-beste-agency-van-nederland/ In de FONK150 staan de 150 bureaus van Nederland met de meest tevreden opdrachtgevers. De bureaus werden allemaal beoordeeld op de volgende 13 disciplines:

  • Snelheid van werken
  • Relatiebeheer
  • Prijs-Prestatie
  • Inzet & Service
  • Administratie afhandeling
  • Nauwkeurigheid
  • Omgaan met briefings
  • Functioneren als sparringspartner
  • Pro-activiteit
  • Creativiteit
  • Effectiviteit
  • Functioneren als Business Accelerator
  • Tevredenheid in het algemeen

Met ons team van 12 vielen we in de categorie Middelgroot 2. Dat is de categorie waar bureaus zitten met een team van 10-24 mensen. Verder vielen we ook in de categorie Digital.

In de categorie Digital en Middelgroot 2 hebben we de volgende posities behaald:
 
???? We zijn eerste geworden in de categorie ‘Meest Creatief’ (9.67/10)

???? We zijn eerste geworden in de categorie Digital ‘Meest Effectief’ (9.67/10)

???? We zijn eerste geworden in de Digital ‘Beste Business Accelerators’ (9.11/10)

]]>
https://onlinemarketingagency.nl/oma/oma-is-beoordeeld-als-de-7e-beste-agency-van-nederland/feed/ 0
10 vragen aan Michelle van den Bos https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-michelle-van-den-bos/ https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-michelle-van-den-bos/#respond Fri, 17 Jun 2022 11:34:45 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/10-vragen-aan-michelle-van-den-bos/

Inhoudsopgave


Ze is bij OMA de Office Manager, met andere woorden: De onofficiële advocaat/detective/evenementenplanner/psycholoog/carrièreplanner en lerares.
En we zijn lief voor haar want ze kent al onze geheimen!

Ik ben geboren en getogen in (gemeente) Ede en woon met mijn gezin sinds kort in een nieuwbouwwijk op het voormalig Kazerneterrein. Een heerlijke plek tegen de bosrand en de heide aan. Hier kun je me dan ook vaak vinden. Wandelend of op de fiets (of mountainbike). Verder ben ik een sociaal dier en heb ik graag mensen om me heen. Gewoon voor een lekker etentje, een borreluurtje of een heerlijk diep gesprek tot in de nachtelijke uurtjes.   

Wat zijn je hobby’s? 

Wij gaan graag op reis, een iets uit de hand gelopen hobby. Eén keer per jaar bezoeken we een nieuwe stad ergens in Europa. In de zomer maken we ieder jaar een grote reis naar een nieuwe bestemming ver buiten Europa. We hebben alle werelddelen al bezocht, maar er blijft altijd nog genoeg te ontdekken over. Lekker op avontuur dus. Gelukkiger kun je me niet maken!

Michelle_van_den_Bos_rijstvelden

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Ik ben net begonnen bij OMA dus dan hoop ik hier natuurlijk nog steeds te werken. Mijn functie hier is Office Manager, maar ik vind marketing ook erg interessant. Ik hoop ondertussen dus ook nog wat te leren van al mijn collega’s hier. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf en werk ik als Virtual Assistant, wat nog verder uitgewerkt kan worden. Tot slot heb ik ook nog een ander leuk idee om als bedrijf op te zetten, dus ik heb de komende 5 jaar nog genoeg te doen! 

Wat doe je graag in het weekend?

We trekken er graag op uit in het weekend om een nieuw plekje in Nederland ontdekken. Een leuke stad of een mooi stukje natuur, bijvoorbeeld. Dat sluiten we dan graag af met een lekker etentje.  
Maar op zijn tijd een avondje bingewatchen doe ik ook graag hoor. Heerlijk op de bank met wat lekkere hapjes erbij, ben ik altijd voor te porren!

Wat is je favoriete social mediakanaal? 

Op Instagram kun je me echt elke dag vinden. Op Facebook zit ik niet zoveel meer, alhoewel sommige groepen toch wel leuk blijven daar. Zo heb ik zelf ook een Facebookgroep voor vrouwelijke ondernemers uit Ede. Het is altijd fijn om ideeën of vragen daar neer te kunnen leggen. TikTok voel ik me te oud voor. Tegen de tijd dat ik daar wellicht aan ga beginnen, zal het wel weer ‘uit’ zijn. Haha! 

Wat is je favoriete muziek? 

Ik hou van pop rock en trance. Ik ben vaak naar Lowlands en Pinkpop geweest voor de wat alternatievere muziek en naar Dance Valley en Sensation voor het dansen. Verder ga ik graag naar concerten, die van Coldplay en U2 pak ik sowieso allemaal mee, als het tenminste lukt om een kaartje te bemachtigen…  Qua radio staat vaak Qmusic, Radio538 of NPO Radio 2 op. 

Wat is je favoriete reisbestemming? 

Oei, omdat we zoveel reizen krijg ik die vraag best vaak en hij is zo lastig te beantwoorden. Ik hou van Bali vanwege de relaxte, tropische sfeer en het heerlijke (vegetarische) eten. Maar ik hou ook echt van de Filipijnen omdat het prachtige land mega divers is en er nog lekker weinig toeristen komen. Maar de avontuurlijke reis door Afrika was ook gaaf en Amerika met zijn mooie nationale parken en heerlijk winkelsteden is ook leuk … ik kan echt niet kiezen! 

Hoe is jouw eerste maand bij OMA bevallen? 

Erg goed, leuk om in zo’n jong bedrijf terecht te komen. Voordat ik bij OMA begon, heb ik vooral bij grotere bedrijven gewerkt. Ik merk dat het hier veel persoonlijker is en dat de taken meer allround zijn. Het is een interessante branche met een hardwerkend team dat mij ook gelijk energie geeft! 

Wat zal jouw rol zijn binnen OMA? 

Als Office Manager/PA zijnde, help ik Daniel om een duidelijke werkstructuur te creëren  
en om alles gestroomlijnd te laten verlopen binnen het hele team. Ik houd me dus bezig met interne processen, interne ontwikkeling, HR, boekhouding, administratie, facilitaire ondersteuning en ga zo maar door. Daniël heeft een hele lijst met diverse taken voor me gemaakt om op te pakken. Ik ben een echte ontzorger en regelneef, dus dat komt allemaal goed.

Wat wil je leren bij OMA?

Eén van de taken die ik heb gekregen is om Personeelszaken op te zetten. Het bedrijf groeit; we zitten nu al met 11 man. Mijn doel is om Daniël hierin te ondersteunen en er ook voor de medewerkers te zijn met vragen over de regels, voorschriften, etc. Maar ik wil er ook zijn als vertrouwenspersoon. Dat onderdeel is nieuw voor mij. Ik ben me er momenteel aan het in verdiepen en vind het hartstikke leuk om dit op te pakken!

]]>
https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-michelle-van-den-bos/feed/ 0
10 vragen aan Gert Bos https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-online-marketeer-gert-bos/ https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-online-marketeer-gert-bos/#respond Tue, 29 Mar 2022 12:22:50 +0000 https://onlinemarketingagency.nl/blog/10-vragen-aan-online-marketeer-gert-bos/

Inhoudsopgave

Op Valentijnsdag startte hij bij OMA als Online Marketeer. Maak kennis met Gert door 10 vragen die we aan hem hebben gesteld. 

Vraag 1: Wie is Gert?

Ik ben 27 jaar oud en al heel mijn leven woonachtig in Ede. Ik ben daar opgegroeid samen met mijn twee kleine zusjes. Of nou ja, klein zijn die inmiddels niet meer te noemen. Sinds 2021 heb ik daar, samen met mijn vriendin, een eigen woning. Verder ben ik rustig, eerlijk, een tikkeltje nieuwsgierig en heb ik ontzettend slechte humor. Woordgrappen zijn de beste grappen. Right?

Gert Bos

Vraag 2: Wat zijn je hobby’s?

Naast dat ik wel van een potje gamen en lekker eten houd, vind ik geschiedenis ook heel interessant. Met name de Eerste- en de Tweede Wereldoorlog. Hier heb ik al ontzettend veel films en documentaires over gekeken, boeken over gelezen, podcasts over geluisterd en musea voor bezocht. Mocht je nog een goede tip hebben? Let me know! Daarnaast bezoek ik graag belangrijke plekken uit dit somber stukje geschiedenis (denk aan de Ardennen, Normandië etc.)

Vraag 3: Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Hopelijk ben ik dan in het bezit van een ontzettend leuke Golden Retriever. Die staat wel hoog op de bucketlist. Daarnaast wil ik altijd nog eens naar de West Coast van Amerika, dus hopelijk is die trip dan ook afgevinkt. Ook werk ik dan natuurlijk nog met veel plezier bij OMA en blijf ik mezelf ontwikkelen op zowel persoonlijk als online marketinggebied.

Vraag 4: Wat doe je graag in het weekend?

In het weekend speel ik graag spelletjes. Zowel achter de PC als aan de keukentafel. Daarnaast vind ik het gezellig om uit eten te gaan en om lekker op de bank te Netflixen, Videolanden of te Disney Plussen. Formule 1 wordt ook nooit overgeslagen! Ondertussen drink ik graag een biertje met wat vrienden.

Vraag 5: Wat is je favoriete social mediakanaal?

Twitter. Vooral om dat je daarmee snel op de hoogte bent van het laatste nieuws en gekke weetjes. Daarnaast kijk ik voor het slapen gaan altijd wel een aantal YouTube filmpjes.    

Vraag 6: Wat is je favoriete muziek?

Poe, daar vraag je me wat. Eigenlijk loopt dat van hardstyle tot André Hazes en van Eminem tot Linkin Park. Ontzettend veel verschillende genres dus! Mijn Spotifylijst heet dan ook “Random Muziek”.

Vraag 7: Wat is je favoriete reisbestemming?

Amerika! Een aantal jaar geleden bezocht ik New York en dat was een ervaring die ik niet snel vergeet. Ik ga dan ook met alle liefde een keertje terug. Daarnaast geniet ik volop van zon, zee en strand. Waar dat ook is!

Vraag 8: Hoe is jouw eerste week bij OMA bevallen?

Super goed! Veel nieuwe indrukken en gezichten. Ik ben goed opgevangen en merkte direct dat er een ontzettend leuke en open sfeer hangt. De OMA starterkit was een zeer aangename verrassing. De hoodie zit als gegoten en ik kan geheel in stijl met mijn OMA mok koffie halen. Over de koffie gesproken die is heerlijk. Ook niet onbelangrijk!

Vraag 9: Wat zal jouw rol zijn binnen OMA?

Ik ben werkzaam als Online Marketeer bij OMA. Dat betekent dat ik aan de slag ga met het optimaliseren van websites, opzetten en analyseren van Socials Ads en het ondersteunen en advies geven aan klanten. Eigenlijk alles dus. Wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Vraag 10: Wat is jouw specialisatie binnen OMA?

Op online marketinggebied zijn mijn interesses zeer breed. Ik hoop me voornamelijk meer te gaan specialiseren in Social Ads en het optimaliseren van websites. Ik zie er naar uit om een hoop bij te leren en mezelf te blijven ontwikkelen tot een nóg betere online marketeer.

]]>
https://onlinemarketingagency.nl/oma/10-vragen-aan-online-marketeer-gert-bos/feed/ 0